cropped-logo-alb-2.png

arhitect ionuț capriș

Case

În aceste categorie sunt incluse locuințele individuale, care au o singură unitate locativă și sunt destinate unei singure familii sau gospodării. Ele se deosebesc de locuințele colective, care au mai multe unități locative și sunt destinate mai multor familii sau gospodării.

Locuințe colective

În aceste categorie sunt incluse locuințele colective și spații comerciale, care au mai multe unități locative și sunt destinate mai multor familii. Ele se întâlnesc în zonele urbane și în unele cazuri se construiesc împreună cu spații complementare.  

 

Concursuri

Concursul de arhitectură este o oportunitate pentru arhitecți de a-și demonstra creativitatea, competența și viziunea asupra unui proiect. Concursul de arhitectură stimulează și dezvoltarea calității arhitecturii, a dialogului între profesioniști și a interesului public pentru domeniu.

Proiecte de sertar

În aceste categorie sunt incluse proiectele care s-au oprit la faza de concept din diferite motive. Astfel, aceste proiecte sunt scoase din sertar și sunt afișate ca să poată fi vazute chiar dacă nu se vor construi.

Îmi pare rău